23948sdkhjf

Masa-Yards får milliard-kontrakt

Kvaerner Masa-Yards har indgået en betinget kontrakt med FS Ocean Club om et nyt cruise-skib med boliger. Kontrakten har en værdi på omkring 276 millioner euro, svarende til 2,3 milliarder norske kroner.
Kontrakten vil, når den bliver bekræftet, betyder omkring 2.000 årsværk for Masa-Yards og virksomhedens underleverandører, oplyser Aker Yards i en børsmeddelelse, skriver den norske avis Dagens Næringsliv i dag.

Four Seasons Hotels and Resorts vil være ansvarlige for markedsføring, administration og drift af skibet, som døbes ”M/S Four Seasons”.

Skibet kommer til at blive 200 meter langt, være på 42.500 bruttoton og indeholde omtrent 100 lejligheder på mellem 125 og 130 kvadratmeter, skriver Dagens Næringsliv.

Bygningen af skibet skal efter planen tage 24 måneder og begynder så snart salgsmålene for lejlighederne om bord i det planlagte skib er nået - formentlig inden juli 2005.

Aftalen mellem Masa-yards og Ocean Clun omfatter også en option for bygning af yderligere et skib af tilsvarende type. Optionen må udøves inden udgangen af 2005, skriver Dagens Næringsliv i dag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082