23948sdkhjf

Scape opsøger nye muligheder i Kina

Fynske Scape Technologies er i disse dage på charmeoffensiv i Kina i håb om at sparke yderligere til salget af bin-picking-løsninger i landet.

Det danske robotfirma er blevet inviteret med på årets Robotics China Tour i Kina af Udenrigsministeriets Innovation Center Denmark i Shanghai og Invest in Denmark for at opsøge nye forretningseventyr.

Scape er allerede etableret i Kina via Scape China i Shenzhen, som har solgt de første bin-picking-løsninger til store firmaer som for eksempel Honda, men det er ikke nok for virksomheden, der ser et stort potentiale i det kinesiske marked.

- På denne tur vil vi både besøge Kinas førende robotudviklingsområder Beijing, Shanghai og Guangzhou for at afsøge nye muligheder, fortæller CEO Søren Bøving-Andersen i en pressemeddelelse.

Turen, der varer en hel uge, bringer deltagerne på besøg hos udvalgte firmaer, der bliver holdt forskellige relevante seminarer, og der vil være tid til at netværke og på den måde skabe nye forbindelser for det odenseanske bin-picking-firma.

På messe med 170.000 gæster
- Kina rummer et stort potentiale for Scape, og vi vil derfor udnytte enhver mulighed for at afdække nye muligheder og sammen med Scape China finde nye lovende forretningsområder eller salgspartnere i hele landet, fortæller Søren Bøving-Andersen.

Et højdepunkt under opholdet i Kina bliver et besøg på China International Industry Fair (CIIF), der er en af de største messer i Kina. Messen foregår i Shanghai, og det forventes, at 170.000 gæster vil komme for at besøge de over 2.600 udstillere på den store industrimesse. 

Innovationscenter Danmark i Shanghai og Invest in Denmarks formål er at hjælpe danske robot- og automatiseringsfirmaer med at udforske forretningsmuligheder i Kina. Målet med programmet er at hjælpe de danske deltagende virksomheder med at komme i kontakt med det kinesiske marked og investeringer ved at møde kinesiske robot- og automatiseringsrelaterede investorer, virksomheder, brancheorganisationer og regeringsrepræsentanter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096