23948sdkhjf

Højbjerg Maskinfabrik opgiver salg af datterselskab

I stedet har man valgt at lukke AMC-Schou, når den nuværende ordrebeholdning er færdigleveret.
Højbjerg Maskinfabrik er netop nu i gang med en turnaround-proces, der skal fordoble koncernens omsætning til 900 mio. kr. Som et led i denne proces, har man uden held forsøgt at finde en køber til AMC-Schou, og i stedet har man valgt at lukke datterselskabet.

Ifølge Børsen vil Galten-virksomheden færdigproducere alle igangværende ordrer, og herefter er det slut for den 60 år gamle virksomhed.

Reservedele og service solgt fra
Helt slut er det dog ikke, for som et led i processen har Vejle-virksomheden Bast & Co. overtaget rettighederne til salg af reservedele samt servicering af AMC-Schou-maskinerne.

- Produktionen af AMC-maskiner standser med virksomhedens lukning, men det ændrer ikke på, at de fortsat er installeret i tusindtal over hele verden. Vi vil ikke lade mangeårige kunder i stikken, så vi er glade for aftalen med Bast & Co., som vil bidrage til problemfri drift i mange år endnu, siger AMC-Schou’s direktør, Peter Aarø Rasmussen, til Børsen.

Hos Bast & Co. har man valgt at placere de nye aktiviteter i et særskilt selskab. Administrerende direktør Jens Hansen forventer, at de nye aktiviteter vil indbringe en ”pæn millionomsætning”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094