23948sdkhjf

AP Møller vil skabe stærk vindmølle-underleverandør

I juli opkøbte A.P. Møller Holding den midtjyske producent af vindmøllestyringer KK Wind Solutions. For mange var det et overraskende opkøb, men det bliver ikke A.P. Møllers sidste i vindmølleindustrien.

Det skriver Berlingske Business med henvisning til ”velplacerede kilder”.

Det er nemlig A.P. Møller Holdings hensigt at skabe en stærk, global vindmølle-underleverandør. Investeringsdirektør i A.P. Møller Holding, Jan Nielsen, forklarer, at selskabet ikke har nogen konkrete opkøbsplaner, men at købet af KK Wind Solutions ikke nødvendigvis er selskabet sidste investering inden for vind.

- Potentialet for vindenergi har været der længe. Det afgørende for os er, at industrien for alvor tager fart med at bygge stærke underleverandører til producenterne af vindturbiner, og at KK Group er blandt de absolut førende i det felt. Derudover er vindindustrien i dag mindre afhængig af subsidier og dermed mere stabil, siger han til Berlingske Business.

Ifølge Berlingske Business har A.P. Møller Holding først og fremmest kig på underleverandører med tekniske kompetencer og i mindre grad de virksomheder, der laver større konstruktioner som tårne, vinger og fundamenter.

Originalartikel: https://www.berlingske.dk/virksomheder/maersks-hemmelige-plan-satser-stort-paa-vind

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234