23948sdkhjf

Det sker: Digital forretningsudvikling for fremstillingsvirksomheder

Global konkurrence og disruption udfordrer danske fremstillingsvirksomheder. Hvis virksomhederne skal overleve på længere sigt, er de nødt til at udvikle deres forretning digitalt. Men mange er endnu ikke kommet i gang med digital forretningsudvikling.

Derfor tilbyder projektet "Digitale Forretningsmodeller Til Fremtiden" gratis arrangementer for fremstillingsvirksomheder, hvor forskellige digitale teknologier demonstreres, hvor der er mulighed for sparring med eksperter, og hvor virksomhederne hjælpes i gang med at arbejde med digital forretningsudvikling.

Arrangementerne er åbne for alle fremstillingsvirksomheder, som er nysgerrige på nye teknologier og interesserede i at gøre deres forretning mere digital.

Aktuelle arrangementer
I september og oktober holdes der for eksempel flere forskellige Open Labs om vigtige teknologier og deres forretningspotentiale:

18. september Open Lab om visuel simulering med blandt andet virtual reality (Århus)
18. oktober Open Lab om data og intelligent produktion (Odense)
19. oktober Open Lab om industriel 3D-print (Århus)

Der afholdes også master classes om udvikling af digitale services og forretningsmodeller, og der afholdes workshops for virksomheder, som vil begynde med en introduktion til digital omstilling og forretningsudvikling.

Gratis at deltage – tilmelding nødvendig
Arrangementerne er udelukkende for fremstillingsvirksomheder. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Man kan læse mere og løbende tilmelde sig arrangementerne på projektets hjemmeside: digitalbusinessmodels.dk/aktivitetskalende

Projektet "Digitale Forretningsmodeller Til Fremtiden" er støttet af Industriens Fond og gennemføres af eksperter inden for teknologi og forretningsudvikling fra Teknologisk Institut, Aarhus Maskinmesterskole og Aarhus Universitet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062