23948sdkhjf

Polymerproducent ændrer struktur, bygger til og skifter navn

Den nordjyske producent af polymere produkter, B6 Gruppen, har gennemgået en større ændring i deres virksomhedsstruktur, og det betyder, at en af deres underafdelinger skifter navn.

Fremover vil B6 Akustik hedde B6 Nordic A/S. Det oplyser B6 Gruppen i en pressemeddelelse.

B6 Nordic fremstiller tekniske og akustiske polymere løsninger.

Virksomhedsstrukturen er trådt i kraft 1. september, hvor en stribe af B6 Nordics aktiviteter samles på fabrikken i Sæby.

Det har givet pladsmangel, og derfor fejres det nye navn og den nye struktur også med åbningen af 3.000 kvadratmeter nyt produktionsareal. I forvejen har B6 A/S 12.000 kvadratmeter produktion i Sæby.

Om B6 Gruppen

  • B6 Gruppen består af B6 A/S, B6 Nordic og B6 Slovakia s.r.o.
  • B6 Gruppen, med hovedsæde i nordjyske Sæby, er gennem de seneste 45 år blevet en alsidig virksomhed med produktion og salg af polymere produkter og løsninger til blandt andet vindmølleindustrien, HVAC-sektoren, og emballagproducenter.
  • Det hele startede i 1972, hvor virksomheden introducerede den ”gule svamp med sæbe i” primært kendt fra svømmehallerne.
  • Ud over salget til det danske marked eksporteres en meget stor del af omsætningen til de skandinaviske og nordeuropæiske lande, men også til Asien og Nordamerika.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079