23948sdkhjf

Scape skruer op for salget: Omsætningsvækst på mere end 80 pct.

Onsdag godkendte bestyrelsen i Scape Technologies det ikke reviderede regnskab for årets første halvår.

Regnskabet viser en fremgang i omsætningen i første halvår 2019 til 3,8 millioner kroner svarende til en vækst på 83,6 procent sammenlignet med første halvår 2018. Hertil kommer ikke indtægtsførte ordrer ved udgangen af juni på 985.000 kroner.

Driftsunderskuddet er på 6,9 millioner kroner efter skat mod 6,7 millioner kroner efter skat i første halvår 2018.

Halvårsresultatet er således i tråd med de tidligere udmeldte forventninger om solid vækst i omsætningen og et negativt driftsresultat for 2019.

Selskabets kapitalstruktur blev ved aktieudbuddet på Nasdaq First North Growth Market i november 2018 styrket med 35 millioner kroner til at gennemføre selskabets udviklingsplaner og styrke markedspositionen. Siden da har selskabet i overensstemmelse med planerne ansat en række nye medarbejdere, der dels bidrager til at gøre Scape Bin-Pickeren enklere at sælge, konfigurere, installere og anvende, og dels styrker selskabets salgs- og markedsføringsindsatser.

- Vi er kommet godt i gang

Efter planen og i tråd med tidligere udmeldinger, forventer Scape et negativt driftsresultat i 2019 og et begrænset positivt resultat i 2020.

- Vi er i de første måneder af 2019 kommet godt i gang med gennemførelse af forretningsplanen med en styrkelse af vores organisation, styrkelse af partnerforretningen og vores brand. Vi har fået nye betydelige kunder og lavet nye produktlanceringer, herunder en stationær scanner der er blevet meget flot modtaget. Og ikke mindst har vi sat fuld fart på videreudviklingen af vores unikke bin-picker løsninger, så vi forventer at kunne levere nye, stærkt forbedrede versioner af Scape med fokus på enkelhed og brugervenlighed efter den fastlagte tidsplan, hvilket yderligere vil styrke vores konkurrencefordele, siger CEO Søren Bøving-Andersen.

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109