23948sdkhjf

Gravlund Industrigummi løfter niveauet med 3 ISO certificeringer: Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø

Virksomheden er netop certificeret i henhold til ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og DS/ISO 45001:2018

’Vi mærker i stigende grad at vores kunder efterspørger, at vi er ISO-certificerede. De store, internationale virksomheder har det ofte som et krav til deres leverandører, så i stedet for at være leverandør ’på dispensation’ er det rart nu at kunne fremsende de efterspurgte certifikater, siger Mads Gravlund, direktør hos Gravlund Industrigummi.

Virksomheden er beliggende i Ballerup ved København og varetager alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Firmaet vokser stødt år for år, hvilket bl.a. skyldes fleksibiliteten og den hurtig reaktionsevne, som egen fabrik medfører.

ISO-certifikaterne har allerede nu øget virksomhedens muligheder for at komme i betragtning til nye, interessante projekter. ’Vi er en specialiseret virksomhed, som tilbyder fleksibel udvikling og produktion af specialprodukter, hvilket der er et stort potentiale for, men vi ved også, at vi ikke er kommet i betragtning som leverandør pga. manglende certificeringer. Da vi oplyste om vores certificeringer, åbnede nogle af vores eksisterende kunder straks op for nye leverandørdatabaser, som indtil nu har været lukket land for os’, fortsætter Mads Gravlund.

Certifikater for 3 standarder pryder væggen
Mads Gravlund fortæller, at det i dag ikke er enestående at være certificeret inden for kvalitet, men at det stadig er bemærkelsesværdigt i branchen at være certificeret inden for miljø og arbejdsmiljø. ’Siden vi startede projektet er især miljø kommet i fokus, og det er tilfredsstillende at kunne vise overfor vores kunder, at vi er meget miljøbevidste, når det gælder vores produktionsmetoder og forbrug af materialer’, uddyber Mads Gravlund.

Vedvarende og CO2-neutral energi
At være miljøcertificeret inden for ISO 14001:2015 indebærer bl.a. at virksomheden forpligter sig til løbende at have projekter, der fokuserer på at reducere virksomhedens miljøaftryk. ’Det kan ikke undgås at en produktionsvirksomhed sætter et miljøaftryk, men vi er forpligtet til løbende at reducere det mest muligt. Et produktionsapparat forbruger energi – sådan er det – men allerede for nogle år siden besluttede vi os for udelukkende at benytte vedvarende og CO2-neutral energi, som fremstilles ved dansk vindkraft. Det giver en lidt bedre fornemmelse som virksomhedsejer, når man taler CO2 udledning’, smiler Mads Gravlund.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078