23948sdkhjf

ME Production udvider med ny afdeling

Med IMO's svovlkrav lige om hjørnet er der kommet så godt gang i den hos ME Production, at scrubberproducenten har oprettet en serviceafdeling. 

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye afdeling skal sikre både eksisterende og fremtidige kunder en bedre service før, under og efter installationen af scrubberne.

Det er scrubber service manager Kim Pedersen, der er ansvarlig for den nye afdeling.

- Vi vil gerne levere komplette løsninger og ”one-stop-shopping” til vores kunder.  Med vores nye scrubber-serviceafdeling kan vi tilbyde reservedele og service til alle komponenter i scrubber-anlægget, siger han i pressemeddelelsen.

Han forklarer, at målet er at gøre hverdagen nemmere for ME Productions kunder og sikre langtidsholdbare kunderelationer, der varer ved i mange år efter, at et anlæg er blevet installeret og sat i drift.

- Sammen med en service- og supportaftale kan vi hjælpe vores kunder med at sikre maksimal oppetid på deres scrubber-anlæg og ikke mindst sikre, at de overholder de skærpede grænseværdier for skibsudstødning, siger han. 

Derudover har ME Production også foretaget en opgradering af salgsafdelingen. Ny sales manager er Lars Duhn, som tiltrådte i august. Han har tidligere været ansat i en række maritime virksomheder, blandt andet Alfa Laval, og kommer med et indgående branchekendskab og bred salgserfaring inden for maritime løsninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125