23948sdkhjf

AB Jensen Maskinfabrik bliver til ABJ Metal

Den sønderjyske pladevirksomhed hedder fra 1. september ABJ Metal. Navneskiftet kommer som konsekvens af en positiv udvikling, hvor virksomheden har kundetilgang fra udlandet og investerer i nye, moderne produktionsfaciliteter.

- Vi har en ambition at vækste og være tilgængelige. Derfor justerer vi vores profil, så vores navn helt tydeligt fortæller vores samarbejdspartnere i Danmark og udlandet, hvad vi kan og er eksperter i – og det er at arbejde i metal, siger administrerende direktør i ABJ Metal, André Brandi Jensen.

Han er tredje generation i familievirksomheden, der i 1957 startede med egenproduktion af landbrugsmaskiner. I dag er virksomheden underleverandør af plader og metaldele til omkring 350 kunder indenfor blandt andet fødevarer, offshore, forsvars-, og maskinindustrien.

For at kunne løse så bred en palet af opgaver for så mange forskellige kunder, har ABJ Metal løbende investeret i nye maskiner, der kan skære, bukke og svejse metal på alle tænkelige måder. Senest har virksomheden i 2019 investeret et tocifret millionbeløb i nye maskiner.

Foruden investeringerne, så blev virksomheden ISO 9001 certificeret tilbage i 2017.

Ny produktionshal
- Hvis vi skal have det optimale ud af vores maskineri, skal vi også have nogle moderne og fremtidssikrede rammer til at understøtte deres potentiale. Derfor har vi netop investeret i en ny produktionshal på 2.000 kvadratmeter. Det kommer til at optimere vores processer, siger André Brandi Jensen.

Han ser også navneskiftet til ABJ Metal som en anledning til, at virksomheden og dens 35 medarbejdere ser på sig selv i et nyt lys.

– Vi følger med tiden og udvikler os, og den kultur manifesterer vi ligeledes igennem navneskiftet, siger André Brandi Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094