23948sdkhjf

Nyt om navne: N.C. Nielsen ansætter heavy duty-salgschef

Jørgen Peter Lund er tiltrådt som ny salgschef for Terberg, Konecranes og heavy duty-udstyr hos N.C. Nielsen.

Læs også: N.C. Nielsen og Cabinplant i nyt parløb

Med ansættelsen vil N.C. Nielsen fortsætte og styrke indsatsen med salg, service og vedligehold af de kendte maskinmærker til intern transport af tungt gods som eksempelvis containere, lastbiltrailere og vindmølletårne.

Den 49-årige Jørgen Peter Lund kommer fra et job som salgschef for Kalmar hos Toyota Material Handling i Danmark, hvor han alt i alt har været ansat i 20 år.

Samtidig med ansættelsen af Jørgen Peter Lund har N.C. Nielsen etableret en arbejdsgruppe, der håndterer alle opgaver på heavy duty-området. Den skal sikre hurtig reaktionsevne, tæt kontakt til kunderne og samle de interne Terberg- og Konecranes-kompetencer i en dedikeret enhed med et fælles mål. 

Jørgen Peter Lund skal således være med til at videreudvikle N.C. Nielsens markedsposition på heavy duty-området, hvor der ofte udvikles specialløsninger til specifikke transportbehov.

– Vi glæder os over at have Jørgen Peter Lund med på holdet. Han har et indgående kendskab til branchen, et stort fagligt netværk og en god indsigt i de tekniske og økonomiske overvejelser hos kunderne. Sammen skal vi udvikle endnu flere værdiskabende løsninger og komme med nye, innovative bud på fremtidens mange transportudfordringer, udtaler administrerende direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078