23948sdkhjf

AVN Teknik ansætter salgsdirektør og teknisk konsulent

AVN Teknik har ansat Henrik Sahl Bech som ny salgsdirektør og teknisk konsulent Lars Krogh Hansen.
AVN Teknik har ansat Henrik Sahl Bech som salgsdirektør.

Henrik Sahl Bech kommer fra en lignede stilling som salgsdirektør i firmaet OEM Automatic A/S, hvor han har været ansat i 15 år. Henrik Sahl Bech ledte i år 2009 firmaet OEM Automatic A/S sikkert gennem en fusion med firmaet Klitsø Processtechnic a-s, herefter OEM Automatic Klitsø A/S.

- Potentialet i en virksomhed, som AVN Teknik, er spændende og udfordrende. Jeg kommer fra en anden branche, men processerne er meget lig dem, jeg har erfaring med fra tidligere. AVN Teknik repræsenterer velrenommerede leverandører og leverer produkter af høj kvalitet. Jeg ser allerede flere muligheder i det omfattende produktprogram, som spænder over mange forskellige produktområder, siger Henrik Sahl Bech.

Adm. direktør for AVN Teknik, Carsten Fischer, udtaler:

- Vi forventer os meget af Henrik, og jeg er overbevist om, at Henrik kan udnytte AVN Tekniks kapacitet fuldt ud, og at vi med ansættelsen af Henrik kan styrke AVN Teknik, således at vi kan nå vores fastsatte vækstmål.”

AVN Teknik har også ansat en teknisk konsulent, Lars Krogh Hansen, for at imødegå den øgede efterspørgsel på spåntagningssiden.

Lars Krogh Hansen har mange års erfaring, som ekstern salgskonsulent på skærende værktøjer, og kender branchen indgående.

Lars Krogh Hansen kan træffes på EMO messen, på WALTERs stand nr. 24 i hal 3, hvor også andre af AVN Tekniks konsulenter vil være klar til at give en rundvisning og vise de nyeste produktnyheder frem fra WALTER, TITEX og PROTOTYP.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078