23948sdkhjf

Mekoprint Mechanics henter divisionsdirektør hos Multicut

170 medarbejdere ansat i Mekoprint Mechanics får ny chef per 15. august.

Her tiltræder Søren Holmboe stillingen som divisionsdirektør for tre fabrikker i Danmark og Polen.

Søren Holmboe kommer fra en stilling som chief sales officer (CSO) hos Multicut og har tidligere i en periode på 10 år haft forskellige kommercielle ledelsesroller i Bagger-Sørensen koncernen.

Anders Kold, der i det seneste år har fungeret som division director i Mechanics-divisionen, fortsætter som hidtil som CEO i Mekoprint, mens Esben Kold fortsætter som intern teknologispecialist og sparringspartner på tværs af virksomheden.

- (...) Søren har en stærk baggrund inden for branchen og den rette åbne, udviklingsorienterede og tillidsbaserede tilgang til vores mange bestående og nye kundepartnerskaber under udvikling, siger Anders Kold, CEO i Mekoprint.

Søren Holmboe er uddannet cand.oecon og har desuden en reserveofficersuddannelse fra forsvaret.

Han startede sin karriere inden for salg og marketing i fødevarebranchen og har i de seneste 15 år arbejdet med større kunder i et tæt udviklings- og produktionssamarbejde.

Om Mekoprint & Mekoprint Mechanics

  • Mekoprint udvikler og producerer kundetilpassede produktløsninger omkring elektronik i blandt andet betjeningsløsninger, skilte og trykte sensorer til kabelløsninger, kabinetter og komponenter i metal.

  • Divisionen Mekoprint Mechanics er specialiseret i udvikling og produktion af metalløsninger baseret på blandt andet fræsning, stansning, laserskæring, svejsning, anodisering samt pulver- og vådlakering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093