23948sdkhjf

Torm tabte $69 mio. i første halvår

Trods en stigning i fragtraterne i løbet af årets andet kvartal nedjusterer Torm nu forventingerne til årets samlede resultat.
Årets første halvdel kostede Torm $69 mio. (357 mio. kr.) før skat, hvilket er mere end en tredobling af minusset på $22 mio. for den tilsvarende periode sidste år.

- I andet kvartal 2011 var der midlertidige stigninger i fragtraterne, og Torm har i løbet af kvartalet forbedret selskabets gældsfinansiering og likviditetsposition samt fortsat med at levere fragtrater over benchmarks. Dog er der på kort sigt fornyet usikkerhed om den globale økonomi og fragtraterne, siger CEO Jacob Meldgaard i forbindelse med præsentationen af regnskabet for årets andet kvartal.

Håber på fortsættelse af positiv maj
Den store usikkerhed er medvirkende til, at Torm nu nedjusterer forventningerne til årets samlede resultat. Mens de før lå på $100-125 mio., er de nu på $100-175 mio.

Jacob Meldgaard er dog fortsat optimist:

- Vi tror på, at produkttankmarkedet vil komme tilbage i anden halvdel af året, på samme måde som vi så rateniveauet komme op på et mere acceptabelt niveau i maj i år.

Læs mere om Torm-regnskabet for årets andet kvartal her .
Læs mere om: TORM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094