23948sdkhjf

Drivhus-producent ruster sig til hårdt Brexit

Storbritanniens nye premierminister Boris Johnson har bebudet, at landet træder ud af EU den 31. oktober med eller uden en aftale.

Det skaber stor usikkerhed hos de virksomheder, der eksporterer til det britiske marked.

Blandt dem er Juliana Drivhuse, der henter omkring en tredjedel af sin omsætning i Storbritannien. Virksomheden forbereder sig nu på et hårdt Brexit. Det skriver Fyens.dk.

Selv om direktør Nikolaj Stærmose har svært ved at forudse, hvad der kommer til at ske, er han dog fortrøstningsfuld.

- I dag handler man med andre lande uden for EU, så det kan man selvfølgelig også med England. Det er bare en voldsom omvæltning fra den ene dag til den anden, siger han til Fyens.dk.

Allerede i starten af året tog Juliana Drivhuse dog fat på det værst tænkelige scenario. Virksomhedens højsæson er i foråret, og oprindeligt skulle Storbritannien være trådt ud af EU den 31. marts. Derfor byggede drivhusproducenten ekstra store lagre op i Storbritannien, og Nikolaj Stærmose forventer, at disse lagre kan holde Juliana kørende i fire-fem måneder, og til den tid håber han, at en handelsaftale er på plads.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/erhverv/Juliana-Drivhuse-forbereder-sig-paa-et-haardt-brexit-Der-er-kun-et-sted-at-sende-regningen-og-det-er-til-forbrugeren/artikel/3370270

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078