23948sdkhjf

Aalborg Energie Technik henter nye CEO hos Bladt

Aalborg Energie Technik har skiftet ud i ledelsen. Selskabet har nemlig fået ny CEO.

Hidtil har det været  Hans Erik Askou, der har bestredet posten som CEO (i 23 år, red.), men fra 1. august 2019 er det Lars Kristensen, der skal styre slagets gang hos Aalborg Energie Technik. 

Årsagen til skiftet er, at Hans Erik Askou fylder 65 år om få uger, og at det derfor er et oplagt tidspunkt for AET at finde en ny administrerende direktør.

Glidende overgange
For at få en glidende overgang fortsætter Hans Erik Askou som rådgiver for Lars Kristensen i to måneder. Derefter vil Hans Erik Askou fortsætte ad hoc - for at følge et par projekter helt til afslutning.

Hans Erik Askou er for nylig indtrådt som medlem af bestyrelsen for AET og vil fortsat være en betydende aktionær i AET.

- AET er glade for at have fået Lars Kristensen ombord som vores nye administrerende direktør, og sammen med det øvrige ledelsesteam vil Lars Kristensens erfaring og professionelle baggrund sikre den fortsatte vækst i AET. Vi ser dette som et udramatisk generationsskifte i topledelsen, skriver AET i en meddelelse.

Kommer fra Bladt
Lars Kristensen er 52 år gammel og kommer fra et job som senior vice president i Bladt Industries, Wind and Energy (offshore wind-fundamenter og offshore substations), hvor han senest har haft ansvaret for business development, blandt andet udvikling af nye markeder, strategi-implementering og strategisk sourcing.

Før Lars Kristensen kom til Bladt Industries har han arbejdet en længere årrække i FLSmidth-koncernen i flere forskellige funktioner, blandt andet som CEO for en afdeling i Tyskland og sidst som vice president for customer service i Europa, Mellemøsten, Asien og Nordafrika. Han er uddannet stærkstrømsingeniør, og herudover har han en E-MBA i forandringsledelse.

- Jeg er ydmyg og glad for at have fået opgaven med at videreføre udviklingen af AET baseret på det solide grundlag, som Hans Erik og hans hold har opbygget i løbet af de sidste 23 år. Jeg ser frem til at arbejde sammen med kunder og hele AET-holdet for at fortsætte rejsen mod mere grøn energi, siger Lars Kristensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095