23948sdkhjf

Efter tab af storkunde og fyringer: Alt er forandret

Da hydraulik-virksomheden Hydac sidste år mistede en stor del af salget til en storkunde med fyring af tredive medarbejder til følge, benyttede direktør Jens Haugaard situation til at redefinere virksomheden.

Det skriver Fyens.dk.

Hydac er dog stadig midt i processen og Jens Haugaard kan derfor endnu ikke sige, hvilken retning han kommer til at udstikke. Ikke andet end at vækst ikke længere er et mål i sig selv.

- Og vi har ikke travlt, for jeg kan mærke, at jo længere vi venter med at definere os, jo mere energi får vi - processen er energiskabende. Og vi har heldigvis meget frie hænder fra moderkoncernen. Vi er gruppens frække dreng, så vi må gerne få skøre ideer og prøve dem af, siger han.

Derfor kan det være uvist om Hydac overhovedet laver pumpestaioner om fem år.

Jens Haugaard fortæller, at moderkoncernen lige har købt en fabrik, der producerer batterier til entreprenørmaskiner, så det kunne være én vej at gå. Udvikling af nye prototyper kunne være en anden.

Uanset hvilken vej Hydac vælger for fremtiden står et par ting fast. Der skal tænkes bæredygtighed ind i alt, og så skal kunderne udfordres på det, de tror de vil have. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094