23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i BLÜCHER

Den danske producent af afløb og rør i rustfrit stål, BLÜCHER i Vildbjerg ved Herning, har ansat Per Thanning Johansen som administrerende direktør for virksomheden, der tæller ca. 300 ansatte i ind- og udland.
Per Thanning Johansen tiltræder den 15. august som ny administrerende direktør i BLÜCHER Metal A/S i Vildbjerg ved Herning. Han afløser Hans Lohmann, som gennem de seneste 12 år har stået i spidsen for BLÜCHER.

Den nye administrerende direktør i BLÜCHER Metal A/S har allerede et indgående kendskab til virksomheden, da han fra 1999-2005 var ansat som eksport- og marketingchef i BLÜCHER. Siden har Per Thanning Johansen været salgsdirektør ved Bossard A/S og administrerende direktør for Høeg Hagen A/S, inden han vendte tilbage til BLÜCHER som salgs- og marketingdirektør i februar i år.

Fortsat international ekspansion
Den nu tidligere administrerende direktør, Hans Lohmann, er sikker på, virksomheden har truffet det rette valg i ansættelsen af Per Thanning Johansen, da han allerede kender virksomhedens markeder og produkter.

- Jeg er stolt over at have taget del i BLÜCHERs udvikling og ekspansion gennem de seneste 12 år, og jeg er overbevist om, at BLÜCHER vil fortsætte sin fremgang med Per som ny administrerende direktør. Det glæder mig, at vi med Per har fundet en rigtig BLÜCHER-mand, og jeg ønsker ham og BLÜCHER alt det bedste fremover, siger Hans Lohmann.

I løbet af de sidste seks år har BLÜCHER etableret egne salgskontorer i en række europæiske lande samt Mellemøsten og Rusland. Den seneste tilføjelse var åbningen af eget salgskontor i Finland tidligere på året, og den nye direktør ser frem til at fortsætte denne udvikling.

- Jeg glæder mig til at bygge videre på det arbejde, som Hans har har udført gennem de sidste 12 år. BLÜCHER skal fastholde den høje kvalitet, fleksibilitet og service og fortsætte udviklingen af nye og innovative produkter til afløbssystemer verden over, og vi skal fortsat ud at møde kunderne der, hvor de er, siger Per Thanning Johansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11