23948sdkhjf

Jensen i endnu en massefyring

Jensen Denmark afskediger 67 medarbejdere fra sine fabrikker i Rønne

Den bornholmske producent af industrielt vaskeriudstyr opsagde onsdag 67 medarbejdere, der fratræder efter sommerferien. Det skriver Bornholms Tidende. Ifølge netmediet Bornholm.nu drejer det sig om 62 timelønnede og fem funktionæransatte.  

Fyringsrunden skyldes et vigende ordreindtag, som ifølge administrerende direktør Morten Rask dog er helt i tråd med det normale sæsonudsving.

– Da vi er en ordreproducerende virksomhed og helt afhængige af ordreindgangen, er vi nødsaget til at justere kapaciteten tilsvarende, lyder det ifølge mediet fra direktøren i en pressemeddelelse.

Morten Rask peger på, at flere større konsolideringer i vaskeribranchen kombineret med en vis uro på de internationale markeder har medført en vis tilbageholdenhed i ordreafgivelsen.

 Trejde runde på et år

Året startede ellers med mere optimistiske toner, da Jensen Denmark i januar kunne berette om en ordrebog, der var så fyldt, at der var udsigt til massehyringer. Mellem 60 og 65 nye medarbejder mente Morten Rask dengang ville være nødvendigt for at følge med efterspørgslen, men selvom første halvår ifølge direktøren har været tilfredsstillende, må den bornholmske virksomhed altså fyre i stedet for at hyre.

I 2018 var Jensen Denmark også igennem flere fyringsrunder. Her blev 69 medarbejdere afskediget fra fabrikkerne i juli måned, mens yderligere 48 modtog en fyreseddel i oktober.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08