23948sdkhjf

ES Stålindustri køber sig ind i lettisk underleverandør

Medzes Components har hidtil være ejet af Jesper og Thomas Rasmussen samt Johnny Rune, men de har nu indlemmet ES Stålindustri som medejer. Vildbjerg-virksomhed overtager 40 pct. af aktierne. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Medzes Components er beliggende i Liepaja i Letland og eksporterer komponenter og færdigvarer inden for stål til kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tyskland, Holland og England. Virksomheden startede i Danmark i 1996, men flyttede til Liepaja i 2003.

Ifølge Medzes Components skyldes udvidelsen af ejerkredsen, at man er i en rivende udvikling, hvor øget efterspørgsel og behov for kapacitetsudvidelser kræver styrkelse af ledelsen.

Stifterne, Johnny Rune, Jesper Rasmussen og Thomas Rasmussen, udtaler i fællesskab:

- Vi har gennem mere end 20 år været med til at udvikle Medzes Components fra et mindre værksted til der, hvor vi er i dag med en fabrik med mere end 10.000 kvadratmeter under tag. Vi har altid været udviklingsorienteret, og vi er kommet til et sted i virksomhedens liv, hvor vi har brug for at tilføre nye strategiske kompetencer, hvis vi skal flytte virksomheden det næste skridt. ES Stålindustri er en yderst veldrevet virksomhed indenfor stålbearbejdning, og vi ser allerede de første synergier ved at komme tættere på en stærk søstervirksomhed, hvilket vi glæder os til at sætte i spil i forhold til vores mange gode kunder.

Administrerende direktør for ES Stålindustri, Martin Stokholm, udtaler sammen med sin bror Poul Stokholm:

- Medzes Components er en veldrevet virksomhed, og da vi fik mulighed for at opleve, hvor dygtigt virksomheden agerer i både markedet som i produktionen, så vi solide muligheder i at indgå i et tæt strategisk samarbejde. Vi har kunder, som efterspørger de kompetencer og teknologier, som Medzes Components besidder, herunder evnen til at projektere og levere den høje grad af finish, som virksomheden er kendt for. Vi ser frem til at være med til at udvikle virksomheden.

Som led i virksomhedshandlen indtræder også bestyrelsesmedlem i ES Stålindustri Morten Abildgaard i ejerkredsen med en mindre ejerandel. Morten Abildgaard indtræder samtidig som bestyrelsesformand.

Den daglige ledelse i Medzes Components fortsætter som hidtil med Jesper Rasmussen som daglig leder og administrerende direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094