23948sdkhjf

KH Maskinværksted på lokalt opkøb

KH Maskinværksted, der har hjemme i Rønne, har netop opkøbt TH-Teknik i Aakirkeby. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Opkøbet betyder, at KH Maskinværksted fremover også er leverandør af spåntagende bearbejdning, som man ellers har fået lavet eksternt.

- Med opkøbet af TH-Teknik føler jeg mig godt rustet til fremtiden. TH-Teknik er kendt for deres ekspertise og høje kvalitet, og jeg er derfor glad for at have Tommy Larsen, forhenværende ejer af TH-Teknik, med på rejsen i KH Maskinværksted, forklarer direktør Claus Duevang, KH Maskinværksted.

Tommy Larsen fra TH-Teknik er også glad for opkøbet, og ser frem til at blive en del af noget større.

- Jeg ser frem til at dele ud af min ekspertise og være med i udviklingen af KH Maskinværksted, fortæller Tommy Larsen.

Hidtil har KH Maskinværksted købt spåntagende opgaver på Sjælland. Fremover kan alt produceres lokalt på Bornholm, hvilket også vil betyde flere arbejdspladser i nær fremtid.

Med opkøbet sætter KH Maskinværksted for alvor skub i realiseringen af en ny maskinfabrik. Grunden er købt, tegningerne er lavet og byggeansøgningen er sendt. PLE kommer til at stå for totalentreprisen, og det er dermed kun et spørgsmål om tid, før det første spadestik bliver taget.

TH-Teknik lukker på sigt sin afdeling i Aakirkeby og bliver en del af den samlede enhed i Rønne, når den nye maskinfabrik står klar.

KH Maskinværksted fremstiller stålkonstruktioner, specialiserede produkter og procestekniske løsninger som underleverandørarbejde. Derudover servicerer de maskiner inden for industrien, trykluftanlæg, autolifte og benzintankinstallationer på Bornholm. Virksomheden har 32 ansatte og ejes 50/50 af Ocean Prawns og Claus Duevang.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094