23948sdkhjf

AVN Automation styrker netværk

Robotvirksomheden er det seneste medlem i LT-Automations professionelle netværk.
AVN Automation kan nu kalde sig medlem af LT-Automations professionelle netværk. Det oplyser de to firmaer i en fælles pressemeddelelse.

- Kunderne får flere muligheder for rådgivning omkring automatisering af deres produktion i Danmark, hvilket aldrig hare været mere vigtig for dansk industri end på nuværende tidspunkt, lyder begrundelsen fra Lars Christensen, direktør i AVN Automation.

Også hos Lasse Thomsenm, direktør i LT-Automation, er tilfredsheden stor.

- Vi oplever en større efterspørgsel fra medicinal- og fødevareindustrien efter uvildig rådgivning omkring robotter til sterile miljøer, hvor der stilles store krav til rengøring. Derfor har LT-Automation været på udkig efter en professionel partner, der kan supplere med omfattende knowhow inden for dette område. AVN Automation leverer små og mellemstore DENSO robotter. Og netop DENSO robotter er perfekt inden for dette område.

Om LT-Automation
LT-Automation rådgiver virksomheder om automatiseringsprocesser og indførelse af robotteknologi. Virksomheden tilbyder rådgivning inden for bl.a. fødevare-, vind, medicinal- og metalindustrien. Virksomheden har etableret et professionelt netværk, hvor flere parter kan samarbejde om at give kunderne de mest optimale automatiseringsløsninger. Virksomhederne i det professionelle netværk er nøje udvalgt blandt mange på markedet for at sikre en høj kvalitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078