23948sdkhjf

Stålprisen påvirker Løgstør Rørs regnskab

Prisstigninger på stål og langvarige kontrakter satte sit præg på regnskabet i Løgstør Rør, der for 2003 kommer ud med endnu et underskud.
Virksomheden havde ellers forventet sorte tal på bundlinjen i 2003-2004 efter restruktureringer, men voldsomme prisstigninger på stål til produktionen af fjernvarmerør har givet moderselskabet Løgstør Rør Holding underskud for fjerde år i træk, skriver Dagbladet Børsen.

Holding-selskabet kommer ud af 2003 med et underskud på knap 12 mio. kr. mod sidste års minus på 19 mio. kr. Omsætningen er steget med godt 4 procent til 822 mio. kr., kan man læse i dagens udgave af Dagbladet Børsen.

Koncernen forudser som følge af den fortsatte fokusering på kerneforretningen, at omsætningen vil falde. Mens Løgstør Rør overordnet set taber penge, så lever det danske selskab Løgstør Rør A/S op til forventningerne med et overskud på knap 5 mio. kr. ud af omsætningen på 592 mio. kr. Den ventes dog at falde i indeværende år, idet Løgstør Rør vil flytte »en del« af den danske produktion til koncernens fabrik i Polen, kan man læse i dagens udgave af Dagbladet Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078