23948sdkhjf

Vestjysk Rustfri Montage trækker laserskæringen hjem

Den vestjyske smedevirksomhed er gået ind i laseralderen. Det er sket i skikkelse af en ny 10 kW LVD fiberlaser med et 2x4 meter skærebord.

- Vi har investeret i den, fordi vi havde rigtig meget laserskæring til egen produktion, som vi tidligere lagde ud af huset. Så ved at holde det i huset skulle vi gerne opnå en større fleksibilitet, fortæller Brian Bloch indehaver af Vestjysk Rustfri Montage, der også ser det som en mulighed for at udvide forretningen:

- Det er meningen, at vi også vil skære ud af huset - det har vi rigeligt kapacitet til i den her, siger han.

Det er den vestjyske smedevirksomheds første laserskærer, og den er så småt ved at være i fuld drift på værkstedet i Varde.

- Vi er ved at lave de sidste justeringer på den, men den er oppe at køre, og de sidste 14 dage har vi skåret alle de stumper, vi selv skal bruge, fortæller Brian Bloch.

Større investeringsrunde
Laserskæreren er i øvrigt seneste skridt i en større investeringsrunde for Vestjysk Rustfri Montage.

- For et lille års tid siden købte vi ny kantpresse og saks og udvidede vores bearbejdning med en CNC-fræser og en CNC-drejebænk mere, siger Brian Bloch.

Årsagen til de mange investeringer er ganske simpel – travlhed.

Virksomheden har blandt andet kunder i fødevare-, pharma- og den kemiske industri, og over hele linjen er der øget efterspørgsel fra den vestjyske underleverandør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079