23948sdkhjf

Kirkholm Maskiningeniører får ny direktør

Lennart Keglberg tiltræder den 1. juli som administrerende direktør i Kirkholm Maskiningeniører.

Han afløser Peter Høi Koch, der efter gensidig aftale i ejerkredsen udtræder af selskabet. Det oplyser den østjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Lennart Keglberg har allerede indgående kendskab til virksomheden, hvor han siden 1. januar 2018 har været salgs- og afdelingschef i Kirkholm Maskiningeniørers afdeling i Hørsholm. Derudover har han siden juni 2018 været en del af ejerkredsen.

- Jeg ser frem til at drive Kirkholm Maskiningeniører videre sammen med engagerede medarbejdere med fokus på den høje faglighed og på at levere værdiskabende løsninger til vores kunder, siger Lennart Keglberg.

Kirkholm Maskiningeniørers nye administrerende direktør har flere års erfaring inden for teknisk salg. Senest har han været 10 år hos AGA, hvor han blandt andet har bestredet stillingen som salgschef. Lennart Keglberg er uddannet maskiningeniør og har en EBA fra DTU.

Direktionen vil desuden bestå af Nicolai Tolstrup, som også indgår i ejerkredsen. Han har mere end 12 års erfaring i Kirkholm Maskiningeniører, hvor han blandt andet har en stor berøringsflade med virksomhedens kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.684