23948sdkhjf

OK udvider smøremiddelforretningen

Energiselskabet OK har købt Netoil’s smøremiddelforretning. Overtagelsen sker per 1. juli, oplyser OK i en pressemeddelelse.

Netoil har eksisteret siden 1. marts 2014 og sælger køle-/smøremidler til virksomheder inden for metalbearbejdning på hovedsageligt Sjælland og Bornholm.

Lars Krogh-Rasmussen vil være tilknyttet som konsulent i OK og fortsætter med at servicere og rådgive sine nuværende kunder som hidtil.

- Jeg har overvejet mulighederne nøje, og konklusionen er, at den bedste løsning er at sælge denne del af virksomheden, da jeg inden for en kort årrække ønsker at gå på pension. Derfor er salget et udtryk for rettidig omhu for at sikre generationsskiftet, siger Lars Krogh-Rasmussen.

Netoils kunder er allerede påbegyndt skiftet til køle-/smøremidlerne fra tyske Rhenus, som OK er dansk distributør af, og det er nogle produkter, der, ifølge Lars Krogh-Rasmussen, kan opfylde kundernes behov.

- Jeg kender køle-/smøremidlerne fra Rhenus rigtig godt og er sikker på, at mine kunder bliver fuldt tilfredse med at overgå til deres produkter, siger Lars Krogh Rasmussen.

Styrker med respekt
OK ønsker at udvikle og styrke smøremiddelforretningen, men det skal gøres med respekt for den forretning, man overtager, understreger markedschef i OK's smøremiddelafdeling, Torben Didia Rasmussen.

- Den kommende periode bliver en glidende overgang, hvor vi professionelt sikrer, at kunderne er trygge og får den nødvendige rådgivning. Vi skal sikre os, at de overgår til produkterne fra Rhenus med ro i maven, og derfor er det også vigtigt for os, at Lars Krogh-Rasmussen fortsat varetager kundekontakten, da han har relationen til kunderne, siger Torben Didia Rasmussen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109