23948sdkhjf

Holtec forbereder flere opkøb

Efter overtagelsen af Højmark Automatic har firmaet fra Lem fået blod på tanden med henblik på yderligere ekspansion.
Da Holtec i februar overtog Højmark Automatic, var det planen, at det ikke skulle medføre personalereduktioner.

Læs også: Holtec overtager Højmark Automatic

Helt sådan kom det dog ikke til at forløbe, men efter et lidt længere indkøringsforløb end forventet, er Holtec Automatic nu klar til at se fremad.

- Højmark Automatic, der som en service- og ingeniørvirksomhed beskæftiger sig med biogas og pumper, havde det ikke for godt, da vi kom ind i billedet. Likviditeten i virksomheden var for at sige det mildt anstrengt. Opgaven med at få virksomheden op at stå igen var lidt større, end jeg havde regnet med. Vi måtte ned på at være fem medarbejdere, mens vi nu atter er oppe på 12, siger adm. direktør Søren Jensen, som siden 2003 har været medejer og leder af virksomheden, til Dagbladet Børsen.

Gider ikke Fyn og Sjælland
At overtagelsen er endte som en positiv historie, betyder, at Holtec Automatic nu orienterer sig mod yderligere opkøb.

Læs også: Sydvestjysk gazelle klar til fornyet vækst

- Det har virkelig været en god oplevelse at købe virksomheden, få den rettet og integreret, så nu skal vi videre med opkøb, siger Søren Jensen med en tilføjelse om, at man primært orienterer sig om Ringkøbing-Herning, Silkeborg-Aarhus, Trekantområdet samt Sønderborg, idet både Nordjylland, Fyn og Sjælland vurderes til at være døde områder for tiden.

Forventer stigning i antal ansatte
Netop dødvande var Holtec Automatic i for få år siden, men nu blæser der altså anderledes positive vinde over Lem-virksomheden.

- Vi har atter fået god vind i sejlene og har i den grad fået styrket vores position på markedet med baggrund i vores nye samarbejdspartnere. Det er ofte sådan, at kunderne så at sige kommer af sig selv. De har hørt om os ude i markedet, og de kan bruge de kvaliteter og kompetencer, som vi er i stand til at tilbyde. Det er en rigtig dejlig position at være i, siger Søren Jensen, som forventer, at antallet af medarbejdere er steget fra de nuværende 38 til flere end 50 i løbet af få år.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095