23948sdkhjf

Det sker: Gratis workshop om automation og robotteknologi

I forbindelse med KJV’s åbent hus-arrangement i Odense, er der arrangeret to workshops med automationsvirksomheden Technicon

Går man derfor og overvejer at automatisere, og vil man gerne høre mere om Technicons erfaringer og forventninger til fremtiden inden for automation med afsæt i den danske industri, kan man lægge vejen forbi Odense.

Man kan møde Technicon den 18. og 19. juni hos KJV i Odense, og begge dage afholdes workshop klokken 11.00, hvor deltagerne helt uforpligtende kan stille spørgsmål til direktør Casper Hansen og sales engineer Thomas Gøtke om fleksibel automation, og hvilke muligheder og trusler der er forbundet med at automatisere.

Technicon deltager også som udstiller i forbindelse med KJV’s åbne hus, så der vil endvidere være mulighed for at tale med dem efter workshoppen, hvis man har uddybende spørgsmål eller blot ønsker yderligere information.

Både Casper Hansen og Thomas Gøtke har bred erfaring med automationsløsninger til både store og små virksomheder med fokus på fleksibilitet og rentabilitet.

Udover automationsworkshops er der til KJV’s arrangement mulighed for at møde 10 af branchens producenter samt deltage i produktdemonstrationer og svejsetests.

KJV åbner dørene fra 8.30-16.30 begge dage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079