23948sdkhjf

Bornholms maskinfabrik tæt på millionordre

Nexø-virksomheden Trio er vendt hjem efter en succesrig delegationsrejse til Bangladesh.
Det var Håndværksrådet, der havde arrangeret turen til Bangladesh, og her kom den bornholmske maskinfabrik i kontakt med bengalsk virksomhed, som der nu er indgået en samarbejdsaftale med.

- Jeg havde ikke tidligere overvejet Bangladesh, men blev ovenud begejstret over de meget store muligheder i Bangladesh, vi opdagede, siger Ingvard Munch-Kure til Håndværksrådets hjemmeside.

Regner på tilbud
Samarbejdsaftalen omhandler lokal produktion af hydrauliske spil, og Ingvard Munch-Kure regner lige nu på i alt fire større tilbud, som i alt har en værdi på over 5 mio. kr.

Direktøren lægger ikke skjul på, at han gerne vil gribe muligheden i Asien og håber på, at den kan bidrage til et nyt opsving hos Trio, der i den grad har mærket, at fiskeriet på Bornholm er blevet reduceret dramatisk.

- Vi har tidligere været omkring 50 ansatte i virksomheden, men i dag er vi 10. Fiskeriet på Bornholm er en brøkdel af, hvad det var tidligere, så vores håb var, at nogle gode kontakter i Bangladesh kunne være med til at give virksomheden et nyt opsving i det dødvande, vi har befundet os i i en årrække, udtaler Ingvard Munch-Kure.
Læs mere om: Trio
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079