23948sdkhjf

Generationsskifte hos AB Electric

Efter at have stået i spidsen for el- og automationsvirksomheden AB Electric i Bjert gennem de sidste 18 år, har administrerende direktør Arne Holm valgt at give stafetten videre til Kate Skovdal Sørensen, Frank Jørgensen og Rune Wagnersen.

De tre har været en del af ejerkredsen siden 2014.

- Vi startede et generationsskifte tilbage i 2014, som vi nu har gennemført 100 pct. Jeg har fuld tiltro til, at den nye ejerkreds kan videreføre AB Electric og den ånd, der gør firmaet til en fantastisk arbejdsplads, udtaler Arme Holm i en pressemeddelelse.

AB Electric er gennem den seneste årrække vokset markant og er derfor også flyttet til et nyt og større domicil på Birkedam 10L i Kolding per 3. juni.

- Vi er kommet tættere på en del af vores gode kunder, og de nye lokaler, tæt på de store indfaldsveje i Kolding, gør, at vi bliver en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for kunder og endnu mere synlig for vores nuværende og kommende medarbejdere. Flytningen til det nye domicil gav en naturlig anledning til at give stafetten videre og give de ”unge” lidt plads, fortsætter Arne Holm.

Rune Wagnersen bliver indsat som administrerende direktør den 5 juni 2019. Kate Skovdal Sørensen fortsætter i sin nuværende stilling som økonomichef og Frank Jørgensen i sin nuværende stilling som projektchef for Automationsafdelingen. Arne Holm fortsætter efter en kort orlov med salg.

I en udtalelse fra Rune Wagnersen lyder det:

- Jeg er utroligt stolt og taknemmelig over at få muligheden for at videreføre den udvikling, virksomheden har været igennem de seneste år. Vi har en masse utroligt dygtige, engagerede og loyale medarbejdere, som jeg ser rigtig meget frem til at stå i spidsen for. Vi har en spændende virksomhed med masser af potentiale, der vil udvikle sig meget i de kommende år - i samarbejde med vores kunder og medarbejdere.

AB Electric beskæftiger i dag cirka 55 medarbejdere fordelt på elektrikere, lærlinge, teknikere og administrativt personale.

Generationsskiftet markeres ved en reception fredag den 16. august 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078