23948sdkhjf

Mir slået til VM i entreprenørskab

I weekenden var Mir Danmarks repræsentant ved EY Entrepreneur of the Year, som hvert år afholdes i Monaco.

Flere dages program med fokus på entrepreneurskab, vækst og innovation kulminerede ved en gallafest, hvor amerikanske Brad Keywell ud på aftenen blev udråbt som vinder blandt repræsentanter fra 46 lande.

Brad Keywell, som tidligere har etableret seks virksomheder, startede i 2014 Uptake Technologies, der siden er vokset fra 50 til 750 medarbejdere. De udvikler software, der med brug af dataanalyse og kunstig intelligens kan øge produktivitet og effektivitet hos virksomheder.

Den uafhængige jury fremhævede hans passion og drive, der har gjort fem af hans virksomheder til ”unicorns” med en markedsværdi over 1 mia. dollars. Samtidig stiller han den platform, som Uptake har udviklet, til rådighed for organisationer, der løser sociale problemer. Han har ligeledes stiftet flere sociale og erhvervsmæssige aktiviteter, blandt andet Keywell Foundation, Future Founders og Chicago Ideas Week.

Fokus på Odenses roboteventyr
Med en amerikansk vinder i Monaco blev det altså ikke den danske deltager, Mobile Industrial Robots med Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen, der kunne tage førstepladsen.

- Juryen har valgt en super-entrepreneur, som mange gange har startet succeser. Det må man have respekt for, og vi ønsker tillykke med prisen, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Han hæfter sig dog primært ved den positive interesse, der har været for Mir i den globale konkurrence:

- Jeg er så stolt af Mir, og den måde Thomas og Niels har været en del af konkurrencen på. Vi har oplevet stor og positiv opmærksomhed, og de har virkelig sat et stærkt aftryk. Mange andre vindere og deltagere kender nu ikke blot til Mobile Industrial Robots, men også til den spændende udvikling i robotklyngen i Odense.

Læs mere om: MiR
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11