23948sdkhjf

FLSmidth-opkøb godkendt

Med konkurrencemyndighedernes godkendelse indgår IMP Automation Group nu officielt som en del af FLSmidth.

IMP er leverandør af automatiserede laboratorieløsninger til mineindustrien, og selskabets kernekompetencer komplementerer de produkter, FLSmidth udbyder til kvalitetskontrol og optimering af processerne i mineindustrien.

- Gennemførelsen af købsaftalen markerer begyndelsen på den næste fase i udviklingen af vores produktudbud. Vores kunder får med det samme fordel af den sammenlagte portefølje, og vi har desuden en stærk pipeline. Vi har en stærk forventning om, at vores produktudbud af manuelle og automatiserede prøveudtagnings- og laboratorieløsninger vil åbne nye døre for os hos vores minekunder verden over, udtaler Tina Knudsen, general manager, sampling, preparation and analysis - mining.

FLSmidth kan med integrationen af IMP betjene det stigende marked for automatiserede laboratorier, som på det seneste har oplevet vækst som følge af stor efterforskningsaktivitet samt et øget fokus på produktivitet, automatisering og digitalisering.

- Sammen står vi i en stærk position til at skabe innovative, konkurrencedygtige løsninger til processer i mineindustrien. IMP har skabt en stærk forretning med sin innovative tilgang, og standardisering har traditionelt været en af vores forcer. Vi forventer desuden, at samarbejdet med vores nye kolleger vil sikre et stort potentiale for yderligere at styrke udviklingen af vores digitale løsninger til mineindustrien. Vi vil blandt andet kunne bruge data indsamlet fra online-analysatorer til at optimere den samlede procesmodel til minedrift. Udnyttelsen af disse data til at styrke vores tiltag inden for procesoptimering giver os nogle meget spændende muligheder, slutter Tina Knudsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157