23948sdkhjf

Cabinplant investerer stort i fremtiden

Den fynske virksomhed udvider produktionen med 50 procent

Cabinplant kan i år fejre 50-års jubilæum, og det er en virksomhed i topform, der har rundet det halve århundrede.

Den fynske virksomhed er ved at sprænge rammerne i Haarby og har derfor i foråret taget første spadestik til en udvidelse af produktionsarealet på 50 pct – svarende til godt 2.500 nye kvadratmeter.

- Den positive historie er, at vi får for mange ordrer, og der har vi i et stykke tid brugt plads hos vores underleverandører. Det vil vi stadig gøre, men nu er det tid til at udvide, fordi vi kan se, at det her mersalg varer ved, forklarer administrerende direktør Ralf Astrup.

Han understreger dog, at Cabinplant ikke fjerner opgaver fra underleverandører.

Hvis alt går efter planen, så er byggeriet klar til brug i første halvår 2020.

Ralf Astrup lægger ikke skjul på, at der er tale om en stor udvidelse for Cabinplant, men han ønsker dog ikke at afsløre, hvor stort et beløb, der er investeret.

- Det er selvfølgelig et betragteligt beløb i forhold til, hvad vi har gjort i de seneste år, konstaterer han.

Cabinplant omsætter i dag for cirka 400 mio. kr. og frem mod 2023 skal en strategiplan sikre, at det tal vokser til 100 mio. dollars – altså godt 250 mio. kr. mere end i dag.

- Vi skal vækste på omsætning og på profit, og det skal vi ved at tage nye markeder rundt omkring i verden. I den forbindelse kigger vi blandt andet mod for eksempel Nord- og Sydamerika, fortæller Ralf Astrup.

Allerede i 2012 etablerede man eget datterselskab i USA, og der mander man nu kraftigt op for at sætte yderligere skub i netop det nord- og sydamerikanske marked.

- Der er store muligheder for os over hele paletten i det produktprogram vi laver. Den måde vi sælger, med turnkey-projekter, er der gode muligheder for at sælge derovre, for det er ikke den type salg, de er vant til, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078