23948sdkhjf

HI 2011: Inspiration til effektivt maskindesign, stjernebedømte nyheder og innovative robotter

Schneider Electric sætter alle sejl til og lancerer det nye automationskoncept MachineStruxure på HI 2011, hvor der også vil være andre spændende produktnyheder, inspirationsoplæg og masser af robotter.
Når HI 2011 slår dørene op i Messecenter Herning, vil de besøgende på Schneider Electrics stand nr. G5630 blive præsenteret for et bredt udvalg af automationsløsninger med fokus på energioptimering. For første gang vil Schneider Electric og ELAU, der har været ejet af Schneider Electric i seks år, udstille sammen i Danmark.

- Vi ønsker at vise vores kunder og samarbejdspartnere, hvordan vores løsninger og produkter komplementerer hinanden, hvilket især bliver tydeligt med lanceringen af MachineStruxure, fortæller Sebastian Ory, VP Industry Business hos Schneider Electric og fortsætter:

- Schneider Electric er traditionelt en af de stærke komponentleverandører inden for industriel automation på det danske marked. Vores ambition er at blive en af de førende leverandører af avancerede automationsløsninger inden for specifikke segmenter som maskinbyggere, vand og spildevand og fødevareindustrien. Derfor præsenterer vi også en række segmentløsninger på HI11.

MachineStruxure – 3-stjernet nyhed
Blandt de mange nyheder Schneider Electric præsenterer på HI 2011, er den helt store det nye automationskoncept – MachineStruxure. MachineStruxure er svar på de øgede krav om omkostningseffektivisering, som maskinbyggerne møder samtidig med, at automationsløsningerne bliver mere og mere komplekse, blandt andet fordi de forskellige hardwarekomponenter alle kræver forskellige programmeringssoftware. Det centrale element i MachineStruxure er den enkle og komplette softwarepakke SoMachine, der tager den fulde styring lige fra udviklingsprocessen til ibrugtagning af maskinerne.

MachineStruxure nedsætter maskiners ”time-to-market” med op til 50 % og dermed også omkostningerne, blandt andet ved at samle al programmering i softwaren SoMachine, der har forud-programmerede funktionsblokke og kan beregne maskinens ”energy footprint”.

- HI11 er det helt rigtige sted at lancere MachineStruxure, fordi vi har hele branchen samlet under samme tag, fortæller Sebastian Ory, og fortsætter:

- Med MachineStruxure kan vi tilbyde maskinbyggere relevante løsninger i hele spekteret fra simple omkostningsoptimerede maskiner til high performance maskiner i et enkelt og homogent softwaremiljø.

MachineStruxure har fået tildelt 3-stjerne i HI-Marks.

Tank inspiration
På standen vil der være masser af inspiration at hente omkring, hvordan alle vores produkter kan sættes sammen til lige præcis den løsning, man går og mangler. Der vil også være flere live maskinløsninger og installationer. Vi har både robotter, der spiller ”kryds og bolle” samt golf. Man kan også deltage i flere konkurrencer og blandt andet vinde en iPad.

Hver time vil der være et kort oplæg på standens scene omkring blandt andet energioptimering, sikkerhed, SCADA-software, sensorer samt pakke- og materialehåndteringsrobotter. Det nærmere tidsskema vil kunne ses på standen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078