23948sdkhjf

Markerer 25 år med nyt domicil og regnskabsrekord

Willbrandt Gummiteknik i Haslev har rundet et skarpt hjørne og kan fejre 25 år som virksomhed i Danmark.

Virksomheden producerer eksempelvis chokdæmpere til marineindustrien, vindmøllekomponenter, gummidele til tog og sneplove.

Virksomheden kan fejre skarpe hjørne med et rekordstort resultat på bundlinjen. Knap 3,4 mio. kr. efter skat og en bruttofortjeneste på den gode side af 12 mio. kr., fremgår det årsregnskabet på CVR-registeret.

- Med 2018 som firmaets hidtil bedste år, kan vi kun glæde os til den kommende tid med fastholdelse af samme kurs. Den imponerende vækst på mere end 30 pct. over det sidste år, må siges at være grund nok til fejring, fortæller administrerende direktør Johnny Anekjær.

Ligger i flytteplaner
Virksomheden har 15 ansatte og fire ungarbejdere på matriklen i Haslev og er så småt ved at vokse ud af lokalerne. Derfor er virksomheden ved at planlægge opførelsen af et nyt domicil på Grønlandsgade i Haslev.

Den nye grund er 11.300 kvadratmeter. Der skal opføres en 1.500 kvadratmeter stor bygning med plads og mulighed for at vokse yderligere. Lagerhallerne vil få 8-10 meter til loftet og vil give en øget kapacitet i forhold til volumen og ekspedition.

Willbrandt Gummiteknik er en del af et tysk foretagende med 125 år på bagen. Fillialen i Haslev blev startet i 1994.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109