23948sdkhjf

JP Industri udvider

550 nye kvadratmeter skyder lige nu op hos Kolding-virksomheden. Det skal blive til en ny maskinhal, som skal huse en ny laserkærer og kantbukker.

- Vi har været ude investere i en 6 kW fiberlaser fra Bystronic for at kunne skære op til i 30 mm rustfri, med planbordene på 2x4 meter, fortæller Jesper Petersen, direktør og ejer hos JP Industri.

- Det er hovedsageligt til egenproduktion. Det er simpelthen fordi, vi har haft så meget mængde, at vi har været nødsaget til at lægge det ud til tre underleverandører i området. Der har vi nogen gange ventet på tingene, så det har vi valgt at insource, fortsætter han.

Selv om den nye maskinhal først er færdig efter sommerferien, så er den nye Bystronic laser allerede blevet installeret i de eksisterende lokaler. Den kom for godt tre uger siden.

- Vi har valgt at installere maskinen og får Bystronic til at flytte den igen, når hallen er færdig efter sommerferien, fortæller Jesper Petersen.

Den nye kantpresse kan håndtere emner op til 4,2 meter med et tryk på 320 tons.

JP Industri producerer hovedsageligt procesudstyr og tanke til blandt andet fødevare- og den kemiske industri, men har også en stigende produktion af komponenter til spraytørringsanlæg og inddampere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066