23948sdkhjf

Studerende skal på global rundtur hos Grundfos

Terese Otte Andersen og Søren Kær fra civilingeniøruddannelsen i eksportteknologi og international teknologiledelse på Aalborg Universitet modtager tilsammen 100.000 kr. til et projekt, hvor de skal samarbejde med Grundfos.
Projektet skal hjælpe danske produktionsvirksomheder med at finde innovative løsninger, som kan sikre fortsat konkurrencedygtighed og vækst trods truslen fra den øgede globalisering.

Terese Otte Andersen og Søren Kær vil afdække, hvordan man undersøger, analyserer og udvikler kompetencer i de danske produktionsvirksomheder.

Efter planen vil de to AAU-studerende komme vidt omkring i verden og i Grundfos-koncernen i forbindelse med specialet. De planlægger længerevarende ophold ved produktionssteder i Danmark, Kina, Ungarn og USA samt kortere besøg i Tyskland, Serbien, Frankrig og Mexico.

Indsatsen ligger i naturlig forlængelse af de to ingeniørstuderendes deltagelse i Aalborg Universitets forskningsprojekt GONE, som også skal være med til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at tackle globaliseringsudfordringerne.

De 100.000 kr. er doneret til de to studerende af Oticon Fonden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141