23948sdkhjf

EdmoLift fejrer et år i Danmark

EdmoLifts blå og orange produkter til materialehåndtering har været på det danske marked siden 1977 – en del af tiden under andet varemærke. Nu har EdmoLift været et år i Danmark med eget personale og kontor i Aalborg, hvor man forestår salg, kundeservice og projektledelse.

Tommy Ejstrup og Søren Vennegaard har tilsammen over 20 års erfaring i branchen og oplever, at EdmoLift er blevet rigtig godt modtaget i Danmark. At udbrede kendskabet til et nyt varemærke tager tid, men EdmoLifts rygte internationalt har hjulpet med opstarten på det danske marked, melder de.

Kundegruppen spænder bredt fra mindre værksteder over maskinbyggere til store, internationale virksomheder som for eksempel Danfoss.

Direktør for EdmoLift AB, Anders Wahlqvist, glæder sig over opstarten på det danske marked og ser optimistisk på fremtiden:

- Vi har fået en fantastisk modtagelse og er glade og stolte over den tillid, vi oplever hos kunder og samarbejdspartnere. Vores kompetente medarbejdere har sørget for, at EdmoLift allerede har sat et reelt aftryk på markedet, så vi nu hæver vores ambitionsniveau yderligere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093