23948sdkhjf

Solidt plus hos Eico

Eico, der producerer og distributerer af hvidevarer, præsterede igen i 2018 et solidt resultat.

Bruttofortjenesten steg med 7,8 pct. til 17,7 mio. kr. sammenlignet med året før. Samtidig var omsætningen den højeste nogensinde i selskabets 38-årige historie. Det skriver Eico i en pressemeddelelse.

Resultat før skat endte på 5,6 mio. kr.

- Jeg er enormt tilfreds med og stolt af, at vi nu endnu engang præsterer et godt, positivt resultat og dermed viser, at vi resultatmæssigt har formået at fortsætte den positive vækstrejse. I løbet af 2018 er vi vokset med fem medarbejdere, og sammen med markante investeringer i både varelager og nyt ERP-system betyder det, at vi er i stand til at levere varer hurtigere, mere effektivt og med større sikkerhed, hvilket er et særdeles vigtigt konkurrenceparameter for vores virksomhed, siger Michael Jacobsen, CEO i Eico, og fortsætter:

- Vi er inde i en sund og stabil udvikling og vokser organisk hos samtlige kunder. Fremgangen skyldes ikke mindst, at vi har et enormt dedikeret og motiveret medarbejderteam, der er i stand til at løfte i flok, og som hver især er meget ærekære omkring deres arbejde. Den stærke opbakning betyder, at vi har formået at lykkes med en række projekter, der har haft den ønskede effekt for vores virksomhed, og som også baner vejen for vores udvikling fremadrettet.

Forventer høj vækst i 2019
Der er store forventninger til 2019, hvor ikke mindst de nordiske markeder vil spille en vigtig rolle i Eicos målsætninger.

- I 2019 forventer vi en vækst, der ligger markant over væksten i 2018. Vi har et meget stærkt fundament, hvilket gør os i stand til at bygge videre på en række uudnyttede potentialer på flere fronter. Det er blandt andet nærliggende at kigge på nye forretningsområder, og desuden forventer vi, at en stor del af væksten skal komme fra vores eksportmarkeder, udtaler Michael Jacobsen.

Eico A/S
mio. kr. 2018 2017
Bruttofortjeneste 17,7 16,4
Resultat af primær drift 6,0 5,7
Resultat før skat 5,6 6,2
Årets resultat 4,3 4,8
Balancesum 46,0 42,3
Egenkapital 21,9 22,6
Antal ansatte 21 19
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2019

Læs mere om: Eico
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109