23948sdkhjf

Brüel Systems opruster med tre nye ledere

Brüel Systems er de seneste år vokset kraftigt og tæller i dag 95 medarbejdere på adressen i Hjørring. Derfor vælger man nu at opruste ledelsen inden for salg, teknologi/udvikling samt kommunikation/marketing.

Lars Juhl Hansen er ansat som ny salgsdirektør (CSO) og kommer fra en tilsvarende stilling hos LinkAiders. Bag sig har han flere års erfaring som salgsansvarlig hos blandt andet Densit, Pelagic og Brynje.

Hos Brüel Systems får Lars Juhl Hansen ansvaret for den kommercielle del af virksomheden. Primært med fokus på at udvide den eksisterende kundeportefølje og på at øge kendskabsgraden til Brüel Systems hos nye kunder i markedssegmenterne Pool, Bakery, Meat, Dairy og Fish.

Michael Wøhlk er samtidig blevet ansat med ansvaret for udviklings-/teknologiområdet (CTO) og kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent hos Force Technology. Han har tidligere i karrieren arbejdet som blandt andet lean manager hos Rose Poultry, teknisk projektchef hos Sanistål og i en tilsvarende rolle hos Martin Professional.

Hos Brüel Systems får Michael til opgave at forstærke processerne i og omkring projekthåndtering og produktudvikling, herunder blandt andet igangværende implementering af simplimize og udvikling af organisationen. Brüel Systems arbejder efter et ambitiøst mål, hvor 80 pct. af delkomponenterne til projektsalg skal være standardiserede, mens virksomhedens kerneydelse dog fortsat vil være kundetilpassede løsninger af høj kompleksitet.

Sidst men ikke mindst er Jane Jacobsen blevet ansat til at varetage det fremtidige ansvar for Brüel Systems’ kommunikation og branding (CCO). Hun kommer fra en stilling som marketingchef hos GomSpace og har bag sig flere års erfaring med kommunikation og marketing fra blandt andet RTX Telecom, dørproducenten Jeld-Wen i Løgstør og Aalborg Universitet.

Hun skal sætte øget fokus på branding og sikre kendskab hos nye kundesegmenter, loyalitet hos eksisterende men også skabe opmærksomhed omkring virksomheden som foretrukken arbejdsplads.

Git Becker, der startede som CEO hos Brüel i 2018, hilser de nye ledere velkommen:

- Organisationsoprustningen er udtryk for vores behov for udvikling og i en skærpet indsats - via processer og øget fokus - at føre Brüel Systems’ vækststrategi ud i livet. Virksomheden er én ud af få store aktører på det internationale marked og markerer sig på sin mangeårige knowhow, store effektivitet og ikke mindst bæredygtige løsninger til fremme for miljø- og arbejdsvenlige processer. Netop bæredygtige løsninger er i høj kurs globalt, men potentialet skærper også samtidig konkurrencen, hvorfor vi selvfølgelig skal sikre, udvikle og kommunikere vores momentum som førende leverandør af bæredygtige løsninger, afslutter Git Becker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078