23948sdkhjf

Euro Trailer outsourcer produktion til sønderjysk underleverandør

Ønsket om fleksibilitet, nærhed til markedet og en fastholdelse af den eksisterende kvalitet får Euro Trailer til at outsource produktionen af mindre hobby- og erhvervstrailere til Toftlund Maskinfabrik. Samtidig flyttes kontoret fra Arnum til Toftlund.

Aftalen betyder, at Euro Trailer koncentrerer sig om udvikling, salg, markedsføring og eksport af trailere op til 3,5 tons, mens al produktion overlades til Toftlund Maskinfabrik, der har overtaget Euro Traileres produktionsmedarbejdere fra Arnum.

I Toftlund sker produktionen på et 800 kvadratmeter stort produktionsareal, hvortil kommer personalefaciliteter og kontorer. Bygningen blev købt af Toftlund Maskinfabrik i 2015. Den havde tidligere været anvendt som systue i forbindelse med produktion af arbejdsbeklædning. Bygningen ligger på en 6.600 kvadratmeter stor grund i umiddelbar forlængelse af Toftlund Maskinfabrik, så produktionsflow og udvidelsesmuligheder bibeholdes.

Målet er 5.000 trailere om året
- Vi har en strategi om, at udvikling og produktion skal ske i Danmark, og samarbejdet med Toftlund Maskinfabrik indeholder synergier for begge parter. Vi får en fleksibilitet, der hurtigt kan tilpasses det markedsmæssige behov. Det er vigtigt for os og vores forhandlere. Vi får også let adgang til udvikling af prototyper og test af nye løsninger, siger direktør Benjamin Chavel-Schenk.

Han overtog Euro Trailer i 2017 efter i flere end 10 år at have opbygget et europæisk distributions- og forhandlernet for en af Europas førende trailerproducenter.

Det umiddelbare mål er, at Euro Trailer i 2022 skal være landets tredjestørste trailermærke med en årlig omsætning på 5.000 trailere. I år venter selskabet at indlede en eksport til nabolandene Tyskland, Norge og Sverige.

- Vi arbejder primært med tyndpladebearbejdning i stål, rustfri stål og aluminium. Vi er kendt for at producere både simple og komplicerede metalemner i små og store seriestørrelser. Det er den erfaring, vi nu kan bruge ved fremstilling af de mange trailere. Så det er en win-win aftale, vi har indgået, siger direktør Henrik Clausen.

Toftlund Maskinfabrik beskæftiger omkring 30 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111