23948sdkhjf

Krisen har gjort Rool Masinfabrik mere udadvendt

Hvis man vil være underleverandør i dag, skal man tænke globalt, mener den østjyske maskinfabrik.
- Hvis man kun har kunder og produktion i Danmark, er det svært at være underleverandør i dag. De store kunder kigger på, om man er i udlandet, konstaterer John Roth, ejer af Rool Maskinfabrik, overfor Jyllands-Posten.

Kolding-virksomheden har derfor ageret særdeles offensivt under finanskrisen og etableret yderligere produktion i udlandet for at sænke omkostningerne.

Snart klar i USA
Allerede for syv år siden åbnede Rool Maskinfabrik sin første udenlandske fabrik i Indien, og sidste år blev en ny fabrik i Kina tilføjet.

Den taktik har indtil videre vist sig at være en klar succes. Antallet af forespørgsler er nemlig steget over de seneste måneder, og det er ikke kun de danske kunder, der udnytter Rool Maskinfabriks øgede internationalisering. Cirka halvdelen af forespørgslerne kommer nemlig fra lokale kunder i Kina og Indien.

Det er da også planen, at Kolding-virksomheden vil fortsætte ekspansionen uden for Danmarks grænser. John Roth forventer nemlig at være klar med en lille servicevirksomhed på det amerikanske marked til efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078