23948sdkhjf

Fynsk underleverandør udvider maskinparken

Svend Frederiksen Maskinfabrik, der har hjemme i Ringe på Midtfyn, har investeret i nye maskiner.

I alt tre nye medlemmer er blevet føjet til virksomhedens maskinpark, fortæller administrerende direktør Fleming Frederiksen.

- Denne ene er en Fanuc robot-svejsemaskine, som vi har fået leveret i samarbejde med Migatronic Automation. Den anden er en Pemserter, der skal bruges til at sætte pres-møtrikker i printplader. Og den sidste er en Fanuc Robodril fræse/boremaskine, fortæller han.

Læs også: Rekordår hos fynsk maskinfabrik

For alle maskiners vedkommende er der tale om kompetencer, som Svend Frederiksen Maskinfabrik hidtil i mindre grad har haft i huset, men som man nu altså opgraderer på.

- Det er simpelthen, fordi de kunder, vi har nu, efterspørger nogle af de kompetencer, som de maskiner giver os mulighed for, men også for at forbedre kvalitet og produktivitet, forklarer Fleming Frederiksen.

Derudover er det også for at øge kapaciteten på den fynske fabrik, der har godt gang i hjulene for øjeblikket.

- Vi er heldige, at vi ligger på Fyn, hvor der er godt gang i robotternes Silicon Valley i Odense, og det er med til at øge efterspørgslen hos os, men ellers er det de gode, gamle kunder, der trækker godt for øjeblikket, lyder det fra Fleming Frederiksen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078