23948sdkhjf

Induflex fejrer 30 år

I dag, den 1. maj, er det 30 år siden, Induflex blev grundlagt i en mindre industribygning i nordjyske Øster Hornum.

Induflex blev startet med tre mand på 335 kvadratmeter den 1. maj 1989 som underleverandør af plastbearbejdning til serigrafi- og elektronikvirksomhederne i Nordjylland.

- Drivkraften har altid været at få ting til at lykkedes, fortæller ejer Lis Larsen. Og Induflex må siges at være lykkedes.

I dag er virksomheden, som Lis Larsen ejer i fællesskab med sønnen Rico Larsen, rykket til Hagensvej i Støvring, hvor den råder over 4600 kvm og har ca 40 ansatte. Det er mere, end Lis Larsen i sin tid forventede.

- Induflex var min efternøler. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde og bygge noget op fra bunden, sådan var det også med Induflex. Jeg kunne se, at her var et potentiale for at bygge noget godt op. Men jeg havde ikke fra starten regnet med, at vi ville have så mange ansatte i dag, slår indehaveren fast.

Et 30 års jubilæum skal fejres. Hos Induflex sker det fredag den 3. maj med åbent hus for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset. Der vil være mulighed for at gå en tur rundt i produktionen, se et bredt udsnit af de produkter, man har lavet gennem årerne, tage en sludder med medarbejderen samt få lidt godt til ganen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112