23948sdkhjf

Projector spejder efter nye brancher

Der er ganske få virksomheder tilbage, der lever udelukkende af at levere elementer til komponenter til tog og den øvrige jernbaneindustri.

Projector i Tebbestrup ved Randers er en af dem, der har haft en forretning på skinner siden 1861, men nu begynder virksomheden så småt at kigge sig om efter nye markeder for at styrke sin position.

- Vores primære indsatsområde vil fortsæt være tog- og jernbaneindustrien, og fokus på først og fremmest i Skandinavien, men producenter af fly, busser og vindmøller er også interessante kunder for os, siger Morten Hartvig Jakobsen, direktør og ejer af Projector til Randers Amtsavis.

Virksomheden bevæger sig et felt, hvor et stort projekter kan betyde en afgørende forskel for bundlinjen.

- Hvis vi vinder et stort projekt, så kan vores omsætning ende på 200 mio. kroner i stedet, men vi kan også risikere at havne i et niveau, der hedder 80 millioner kroner. Det er realistisk, at vi vinder et af de helt store udbud hvert femte år, og det koster alene et sted mellem 500 og 1000 timer at udarbejde sådan et tilbud. Derfor kigger vi altid efter, hvor vi kan gøre en afgørende forskel, siger Morten Hartvig Jakobsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063