23948sdkhjf

Migatronic sender svejserobotter for millioner til England

Leverandør af svejseautomatiseringsløsninger Migatronic Automation i Aabybro har vundet millionordre på to ens svejserobotanlæg til Bailey Trailers’ produktion af landbrugsvogne i Sleaford i England.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Løsningerne indeholder begge en langarmet Fanuc-robot på kørebane til svejsning af meget store emner samt en Migatronic Sigma Robo MIG/MAG-svejsemaskine. Derudover indeholder løsningerne offline programmering, som giver mulighed for at generere nye robotprogrammer offline på PC og derved øge anlæggets driftstid væsentligt. To manipulatorer roterer de store vogne, som holdes fast af specialdesignede fiksturer, der kan tilpasses flere emner.

Bailey Trailers har allerede investeret i Migatronics kollaborative CoWelder svejserobotløsning, men de to nye robotanlæg er Bailey Trailers første fuldautomatiserede robotsvejseløsninger.

- Vi vil gerne bruge de mest avancerede produktionsprocesser. Vi tror på, at det betaler sig altid at kigge frem mod nye succeser, hvilket vores seneste investering i svejseautomatisering er en del af. Vi ser meget frem til samarbejdet med Migatronic Automation, siger Richard Bailey, Head of Design hos Bailey Trailers.

Bailey Trailers udvikler og producerer landbrugsvogne primært til hjemmemarkedet, men eksporterer også til skandinaviske markeder. Virksomheden har i forvejen en stor manuel svejseproduktion med 50 svejsere ansat, som alle bruger Migatronic svejsemaskiner.

De to nye svejserobotanlæg skal leveres i løbet af foråret.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094