23948sdkhjf

HSM Industri gør klar til generationsskifte

63-årige Esben Møller, der er direktør og ejer af HSM Industri i Grenaa, har valgt at udvide ejerkredsen og dermed rykke et skridt nærmere et generationsskifte.

Det gør han for at sikre virksomhedens fremtid med en stabil ledelse.

Esben Møller startede HSM Industri i 1975, og i 2009 påbegyndte han generationsskiftet ved at inddrage sine tre børn, Janni Ravnebæk Møller, 36 år, Mark Ravnebæk Møller, 32 år, og Stefan Ravnebæk Møller, 26 år, i ejerkredsen. De arbejder alle til daglig på fabrikken, henholdsvis på lønkontoret, økonomiafdelingen og i produktionen.

- Jeg fortsætter jo ikke evigt, derfor er der en ansvarlighed i at sikre sin virksomhed en god fremtidig drift. Det er en naturlig videreudvikling i firmaets snart 45-årige historie, at vi får nye kræfter ind i ejerkredsen, så vi kan fortsætte den positive udvikling, som firmaet er inde i, siger Esben Møller.

- Vi har hentet nye kræfter ind i ejerkredsen i form af 29-årige Nick Palk. Nick har HSM Industris DNA helt inde under huden, og jeg er sikker på, hans profil sammen med mine børns vil være en super kombination til at tegne firmaets image i fremtiden, fortsætter Esben Møller.

Nick Palk har været i virksomheden i flere omgange. Han startede som helt ung som arbejdsdreng efter skole, hvor han vaskede biler og slog græs. I 2005 kom han i lære som klejnsmed.

Med et dugfrisk svendebrev i hånden søgte han ind på Maskinmesterskolen i Aarhus. Som nyuddannet maskinmester læste Nick Palk videre til forretningsingeniør. Siden da har han arbejdet hos HSM Industri som projektchef.

Esben Møller er fortsat direktør og ejer hovedparten af aktierne i virksomheden, der i dag beskæftiger 190 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079