23948sdkhjf

Sanistål indgår stort samarbejde i USA

Den nordjyske grossist har netop indgået et samarbejde med Milwaukee og føjer dermed 700 nye produkter til sortimentet

Sanistål tilføjer nu 700 nye produkter til deres sortiment, efter de har indgået en samarbejdsaftale med Milwaukee, der producerer Heavy Duty el-værktøjer, såsom boremaskiner, vinkelslibere, bajonetklinger med mere til en lang række brancher. Det oplyser Sanistål i en pressemeddelelse.

Aftalen med Milwaukee er en del af en overordnet multibrand-strategi, som skal sikre Saniståls kunder et bredt udvalg af værktøj, der dækker forskellige behov, lyder det fra kategorichef hos Sanistål, Peter Christiansen:

- Med Milwaukee i vores fold får vores kunder nu adgang til ét af markedets mest innovative power tool-brands. På den måde tilføjer vi endnu et stærkt værktøjsbrand til vores produktsortiment, som i dag er et af markedets bredeste, siger han.

- Multibranding er vejen frem for Sanistål, da de danske virksomheder i stigende grad ønsker at benytte sig af en enkelt leverandør, der kan tilbyde flere brands på hele produktpaletten – fra power tools til arbejdstøj. Vores nye Milwaukee-aftale understøtter den strategi, uddyber han. 

Ifølge Peter Christiansen benyttes el-værktøj i dag i flere brancher, og netop derfor er Milwaukee den perfekte samarbejdspartner for en grossistvirksomhed som Sanistål, der leverer værktøj til en række industrier:

-  El-værktøj er ikke længere en værkstøjskategori for sig selv, men fås i forskellige serier, der passer til de individuelle brancher og industrier, såsom VVS, håndværkere, den tunge industri og så videre. Værktøjets funktioner skal nemlig passe til den opgave, der skal løses. Her passer Milwaukees heavy duty-værktøjer perfekt til flere industrier, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093