23948sdkhjf

Dansk jagt på globale distributører gav pote

Hydraulik-specialisten Serman & Tipsmark brugte Hannover Messen til at finde nye distributører af virksomhedens egenproducerede hydrauliske high pressure power-units.

"Distributors wanted"

Sådan stod der skrevet sort på hvidt på et stykke A4-papir foran Serman & Tipsmarks stand på Hannover Messen.

For den nordjyske producent af hydraulisk udstyr og testbænke til hydraulik var taget til Hannover Messe som udstiller for at finde nye distributører af den mobile hydrauliske High Pressure Power-Pack serie til hydraulisk værktøj, den såkaldte Power Pack, som Serman & Tipsmark selv producerer.

- Vi er på jagt efter distributører, som kan sælge vores produkt rundt omkring i verden, og vi er meget overraskede over den store interesse her på messen. De kommer fra hele verden, sagde virksomhedens adm. direktør Alex Laursen, da Jern & Maskinindustrien mødte ham på messestanden.

Interesse fra hele verden

High Pressure Power Packs kan skabe tryk på op til 4000 bar og er designes forskelligt alt efter om den skal med op i vindmølle eller med ombord på et skib som drivkraft til hydraulisk værktøj. I dag produceres der 200 eksemplarer af enheden om året, og den sælges af distributører i England, USA, Norge, Spanien og Danmark.

Det var det distributør-net, som Serman & Tipsmark var taget til Hannover for at udvide, og de potentielle nye distributører på standen på Hannover Messe kom fra både Indien, Kina, Tyskland og en stribe andre lande. På en ellers stille mandag på Hannover Messen fik Serman & Tipsmark kontakt til intet mindre 20 potentielle distributører, og sådan fortsatte det under hele messe. Så nu skal Serman & Tipsmark hjem og sortere i materialet, inden der tages skridt til en egentlig aftale.

- Hydrauliske værktøjer er i vækst, fordi industrien i højere og højere grad skal dokumentere, at bolte i eksempelvis marine - og vindindustrien forspændes med den rigtige kraft, og derfor mærker vi også stigende interesse for vores High Pressure Power Pack Serie og for hydraulisk værktøj generelt, siger Alex Laursen.

Han forklarer, at arbejdsdata i dag kan logges ud af Power Pack via usb-stick, men at der arbejdes på en model med trådløs adgang.

- Vi har fået standardiseret den her produkt serie, så vi har en grundmodeller, der kan bygges videre på alt efter kundens ønsker, forklarede Alex Laursen, og håber, at Serman & Tipsmark fremover skal producere flere end de 200 units, der fremstilles i dag.

Serman & Tipsmark har adresse i Brønderslev og har 45 ansatte samt 10 årsværk placeret hos underleverandører.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094