23948sdkhjf

Holtec Automatic på opkøb

Stampes Elektro i Ringkøbing bliver en del af Holtec Automatic-koncernen, der dermed er repræsenteret i otte danske byer.

Læs også: Holtec Automatic slår to afdelinger sammen

Stampes Elektro har siden 1961 leveret automationsløsninger og generatoranlæg til både lokale, nationale og internationale kunder. Virksomheden råder over eget elektroværksted, hvor der udføres reparation og vedligehold af elektromekanisk materiel.

Ifølge ejerkredsen passer sammenlægningen godt ind i de strategiske planer hos begge virksomheder, der i fællesskab udvider kompetencerne inden for blandt andet tavleproduktion, software og montageopgaver worldwide.

 – Med opkøbet af Stampes Elektro tager vi endnu et skridt mod at blive den førende automationspartner i Danmark. Vi ser en stærk synergi mellem de to selskabers faglighed, siger Søren Skytte Jensen, der er koncernchef og hovedaktionær i Holtec, i en pressemeddelelse.

Matchende kulturer
Jens Strandbjerg, den hidtidige ejerleder i Stampes Elektro, vurderer, at to virksomheder med samme værdisæt nu bliver samlet i en stærkere og mere kompetent enhed.

– Kulturen og den rette virksomhedsånd er vigtig for os, og vi ser Holtec som et godt match. Holtec har i mange år haft et godt navn i branchen, og fusionen er en unik konsolideringsmulighed. Vi glæder os meget til at udnytte potentialerne i den nye konstellation, siger han.

Jens Strandbjerg fortsætter som ansat i Stampes Elektro, der også bevarer sit nuværende navn. Han oplyser, at fusionen ikke ventes at få konsekvenser for selskabets nuværende medarbejderstab.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11